Gør en forskel - bliv frivillig hos Delebarnets Vilkår

Som frivillig vil du sammen med andre få tingene til at hænge sammen, enten i forbindelse med ad hoc opgaver eller i forbindelse med eksempelvis forløb eller andre tilbagevendende begivenheder, som samler folk. 

Events 
Til arrangementer, demonstrationer og andre begivenheder, vil der være behov for praktisk hjælp – fra opstilling/nedtagning, indkøb, madlavning/tilberedning, salg, servering og logistiske opgaver. Det vil typisk være “heldagsopgaver”, ofte placeret på en dag i weekenden. Der vil være et begrænset antal events fordelt hen over året.

Faste “vagter”
I takt med at Delebarnets Vilkår udvider udbuddet af aktiviteter, vil der være behov for hænder og hjertevarme til at sørge for eksempelvis adgang til lokaler, tage imod, sørge for kaffe/the og lignende. Det vil typisk være opgaver som tager 2-4 timer.

Koordinator:
Som koordinator vil det være opgaven at få samlet et team til den enkelte opgave, sørge for at der foreligger en opgavebeskrivelse, samt evaluering, således at Delebarnets Vilkår løbende bliver bedre.

Lokalforening:
I takt med at Delebarnets Vilkår vokser, er det målet at sprede aktiviteterne ud over landet. Det forudsætter at der etableres lokalforeninger. En lokalforening skal have egen bestyrelse, som har ansvaret for de lokale initiativer gennemføres i overensstemmelse med Delebarnets Vilkårs retningslinjer. For at lykkes er der behov for bestyrelsesmedlemmer, HR-ansvarlig(e), kommunikationsansvarlige såvel som fundraisere til lokale initiativer.

Der er masser af opgaver, du kan hjælpe med, uanset om du kan afsætte tid engang i mellem, eller har lyst til at engagere dig på fast basis. Desto flere der er til at løfte, desto mindre er der at lave for den enkelte – og desto flere kan få gavn af Delebarnets Vilkårs indsats. 

Så vær med til at gøre en forskel – tilmeld dig nu!

Du må meget gerne angive hhv. din faglig baggrund såvel som dine erfaringer med frivilligt arbejde. Så har vi et bedre udgangspunkt for den efterfølgende dialog.

0
    0
    Delebarnets Vilkår
    Kurven er tomTil forsiden