fbpx

Sidst opdateret: 19.05.2023

Vi hos delebarnetsvilkaar.dk (herefter “vi”, “os” eller “vores”) er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan vi indsamler, bruger, opbevarer og beskytter dine personlige oplysninger i forbindelse med din brug af vores hjemmeside.

Indsamling af personlige oplysninger:

Vi kan indsamle forskellige typer personlige oplysninger fra dig, herunder dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og andre oplysninger, når du frivilligt giver dem til os, f.eks. når du udfylder en kontaktformular eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Brug af personlige oplysninger:

Vi bruger de indsamlede personlige oplysninger til følgende formål:

  1. At levere de tjenester, du anmoder om, f.eks. at besvare dine spørgsmål eller give dig relevant information.

  2. At sende dig nyhedsbreve eller andre former for kommunikation, hvis du har tilmeldt dig vores mailingliste.

  3. At forbedre vores hjemmeside og tilpasse indholdet til dine interesser og præferencer.

Beskyttelse af personlige oplysninger:

Vi træffer passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, videregivelse eller ødelæggelse. Vi begrænser adgangen til dine personlige oplysninger til medarbejdere eller tredjeparter, der har behov for at kende disse oplysninger for at kunne udføre deres opgaver i forbindelse med de tjenester, vi leverer.

Deling af personlige oplysninger:

Vi deler ikke dine personlige oplysninger med tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at opfylde de formål, som oplysningerne blev indsamlet til, eller hvis det kræves ved lov.

Links til tredjepartshjemmesider:

Vores hjemmeside kan indeholde links til tredjepartshjemmesider. Vi har ingen kontrol over eller ansvar for indholdet eller privatlivspraksis på disse hjemmesider. Vi opfordrer dig til at læse privatlivspolitikken på alle tredjepartshjemmesider, du besøger.

Dine rettigheder:

Du har ret til at anmode om adgang, rettelse, sletning eller begrænsning af brugen af dine personlige oplysninger. Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine oplysninger og til at anmode om overførsel af dine oplysninger til en anden dataansvarlig. Du kan udøve disse rettigheder ved at kontakte os på de angivne kontaktoplysninger nedenfor.

Opbevaring af personlige oplysninger:

Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, som de blev indsamlet til, medmindre en længere opbevaringsperiode kræves eller tillades ved lov.

Ændringer af privatlivspolitikken:

Vi forbeholder os retten til at opdatere eller ændre denne privatlivspolitik. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på vores hjemmeside, og datoen for opdateringen vil blive angivet øverst på siden. Vi opfordrer dig til regelmæssigt at gennemgå denne privatlivspolitik for at være informeret om, hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger.

Kontakt os:

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores privatlivspraksis eller ønsker at udøve dine rettigheder vedrørende dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os på følgende måder:

e-mailadresse: info@delebarnetsvilkaar.dk

telefonnummer: 8980 8545

0
    0
    Delebarnets Vilkår
    Kurven er tomTil forsiden