Som frivillig i Delebarnets Vilkår kan du gøre en forskel

Der er flere indgangsvinkler alt efter dine interesser, forudsætninger og muligheder for at afsætte tid.

Eksempler:

Frivillig
Som frivillig vil du sammen med andre få tingene til at hænge sammen, enten i forbindelse med ad hoc opgaver eller i forbindelse med eksempelvis forløb eller andre tilbagevendende begivenheder, som samler folk. 

Koordinator:
Som koordinator vil det være opgaven at få samlet et team til den enkelte opgave, sørge for at der foreligger en opgavebeskrivelse, samt evaluering

Fundraiser:
I rollen som fundraiser vil du blive en del af et team, hvis mål er at etablere kontakt mellem Delebarnets Vilkår og fonde/organisationer/virksomheder, som kunne have interesse i at støtte Delebarnets Vilkår nuværende og kommende projekter, små som store

Forløbsansvarlig:
Som forløbsansvarlig vil du sammen med en eller flere “kollegaer” få ansvar for et eller flere forløb, som har til formål at hjælpe/støtte en eller flere af Delebarnets Vilkårs målgrupper. Forløbene kan enten foregå online eller fysisk.

Researcher:
Der kan være flere vinkler på rollen, som har til formål at styrke den saglighed som skal være et bærende element i Delebarnets Vilkårs tilgang. Det kan spænde fra identifikation af studier/undersøgelser, evaluering af kildemateriale, såvel som afdækkende undersøgelser med henblik på at få be/afkræftet antagelser eller myter.

Læs mere under de enkelte menupunkter.

0
    0
    Delebarnets Vilkår
    Kurven er tomTil forsiden